Eindelijk stappen gezet

Inmiddels een half jaar verder en veel gedaan en veel geleerd. De voeten droog gehouden alhoewel alle tets soms een drawdown kenden. De meeste test zijn gedaan op een demo-accounts waarbij multipair veel met EA’s getest word. Hierbij zie je veelal hoge toppen en helaas ook diepe dalen.

Inmiddels een aantal weken geleden begonnen met het beschrijven van mijn aanpak en aan de hand daarvan beetje bij beetje de strategie aangepast. Resultaten zijn dat ik week-over-week met beperkte lotsizes profijtelijk ben.

In de basis een eenvoudige en duidelijke strategie. Zeer weinig indicators en veelal Price Action. En natuurlijk gebaseerd op Renko.

GG price action screen

Generaal Goudvis

Over Generaal Goudvis

Tja, trader vanaf echt wel een tijdje geleden, met een sterk voorkeur voor plaatjes. Dus geef me volatiele Forexparen en ik zie......wat een ander ook zou kunnen zien. Waarom ziet niet iedereen het dan? Omdat minder vaak meer is en in ieder geval beter. Ik woon in een onbeduidende plaats in Overijssel met een thuis door een tweeling en echte moeder. Overdag IT' er en tussendoor en 'savonds op basis van Price Action een Renko Rijder. En zolang je me de vraag openlijk stelt via de website, kost het niets. En krijg je gewoon antwoord.
Dit bericht is geplaatst in Gedane Zaken met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.