Heen en Weer – dubbele entry

Tja en soms is het leven een stuk complexer.

gg scalp double entry

 

Hier zie je een dubbele entry. Ik bedoel dat je nieuwe posities inneemt zolang er geen reversal signaal is geweest.

Als dat dan wel komt dan moet je -heel snel- weg zijn.  Want de blauwe lijn is een verlies van twee pips en de andere (witte lijn) is een winst van drie pips. Per saldo met twee keer de spread en de aarzeling en de tijd die het neemt om te close, was dit bij een beetje volatiliteit…per saldo: een verliesgevende trade.

En als je denkt dat dit moeilijk was…geintje….eigenlijk was dit een viervoudige entry. Dus dat is echt een dikke “loser”.

gg scalp dezelfde viervoudige entry

Maar doe alle rekensommen. Ga veel backtesten en bepaal voor jezelf of je een dergelijke strategie aankan.

Generaal Goudvis

Over Generaal Goudvis

Tja, trader vanaf echt wel een tijdje geleden, met een sterk voorkeur voor plaatjes. Dus geef me volatiele Forexparen en ik zie......wat een ander ook zou kunnen zien. Waarom ziet niet iedereen het dan? Omdat minder vaak meer is en in ieder geval beter. Ik woon in een onbeduidende plaats in Overijssel met een thuis door een tweeling en echte moeder. Overdag IT' er en tussendoor en 'savonds op basis van Price Action een Renko Rijder. En zolang je me de vraag openlijk stelt via de website, kost het niets. En krijg je gewoon antwoord.
Dit bericht is geplaatst in Systeemtraden Scalpen/Swing. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.