Heen en Weer – de marktverwachting

De marktverwachting; Is niet anders dan de trend. Alhoewel je niet kunt praten over een trend als je kijkt naar 1 pip Renko bricks. maar dat is meer woordkeuze, dan iets anders.

Waar gaat het om? Kies alleen maar trades die met de trend mee gaan. Daarmee verminder je risico’s, maar je hebt ook een stuk minder trades. En aangezien dit echt wel snel gaat, is het in de gaten van meerdere pairs een opgave.

De trend is in deze snelle handel eenvoudigweg een MA…..In dit geval een EMA20.

gg scalp ema 20 trendlijn

 

Of om het anders te benaderen. Een trend is een higher highs & higher lows of lower highs & lower lows. Dat is iets meer werk, maar geeft veelal wel betere resultaten.

gg scalp trendbepaling

 

Generaal Goudvis

Over Generaal Goudvis

Tja, trader vanaf echt wel een tijdje geleden, met een sterk voorkeur voor plaatjes. Dus geef me volatiele Forexparen en ik zie......wat een ander ook zou kunnen zien. Waarom ziet niet iedereen het dan? Omdat minder vaak meer is en in ieder geval beter. Ik woon in een onbeduidende plaats in Overijssel met een thuis door een tweeling en echte moeder. Overdag IT' er en tussendoor en 'savonds op basis van Price Action een Renko Rijder. En zolang je me de vraag openlijk stelt via de website, kost het niets. En krijg je gewoon antwoord.
Dit bericht is geplaatst in Systeemtraden Scalpen/Swing. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.