week 49; dinsdag – twee maal de eurgbp

Vandaag twee keer op de eurgbp gestart met een set en forget.

Een 50 / 50 uitkomst. Dus twee keer met de trend mee 1 x succesvol en 1 x niet. En dan zie je ook precies wat de opzet moet zijn op de lange termijn. een SL van 10 een TP van 20 en 2 x een spread wat blijft er dan nog over van de combinatie van een gewonnen en een verloren trade.

Dan loop je al snel richting break even. Dat voelt raar want 20 pips winnen en 10 pips verliezen…voelt ruim aan. Maar je moet ook twee keer de spread eraf halen en dan is het “maar” een 4 pip dag geworden.

Hoe dit zit leg ik later nog uit. En schrik er dus ook niet van als je een op een dag twee trades verliest…Dan heb je wel echt een aantal -/- pips achter je naam staan. Maar als je systeem goed getest is dan weet je….op de lange termijn ben ik profijtelijk.

En zoals altijd een plaatje…

Generaal Goudvis

Over Generaal Goudvis

Tja, trader vanaf echt wel een tijdje geleden, met een sterk voorkeur voor plaatjes. Dus geef me volatiele Forexparen en ik zie......wat een ander ook zou kunnen zien. Waarom ziet niet iedereen het dan? Omdat minder vaak meer is en in ieder geval beter. Ik woon in een onbeduidende plaats in Overijssel met een thuis door een tweeling en echte moeder. Overdag IT' er en tussendoor en 'savonds op basis van Price Action een Renko Rijder. En zolang je me de vraag openlijk stelt via de website, kost het niets. En krijg je gewoon antwoord.
Dit bericht is geplaatst in Gedane Zaken. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.