Nieuwe Blog om de ZTM autoSR EA aan het rollen te krijgen

11/05/2014 Door Generaal Goudvis

Zoals eenieder weet ben ik veelvuldig te vinden op de site van Theo Patsios. Daar heb ik een betaald abonnement met alle toeters en bellen zoals een VPS, extra tools, een live-room en veel ondersteuning vanuit Theo.

En in de laatste weken zijn er serieuze stappen gezet op het Forum met de vervolmaking van de Expert Advisor. Daarbij wordt er als sinds jaar en dag handmatig gehandeld op “boxes” die je handmatig kunt plaatsen of die je gelijk kunt laten vallen met de reeds aanwezige support en resistance. Immers er zal altijd een reden tot ommekeer van de trend of bevestiging van moeten zijn om een valide trigger te genereren.

En tja door het plaatsen van de box en de beslispunten en vervolgakties heb je dus handmatig een ” set and forget”  strategie tot je beschikking.

Daarbij zijn  we er de laatste tijd achter gekomen dat velen de boxes exact op de S&R plaatsen. En dus was er een logische vervolgstap te maken om ook het laatste stukje te automatiseren.

TheWaveTriggersvoorZTM

 

 

 

 

 

De logica van deze boxes en triggers wordt op de site uitgelegd. Dus zoals eerder gezegd raad ik je een gratis account aan op ElectroFX.

ElectroFX-Logo-468x60

En nu maar hopen dat de EA ons brengt wat we ervan verwachten. We hebben het vertrouwen altijd gehad in ons handmatig handelen en verwachten zelfs dat geautomatiseerd handelen een lagere score oplevert.

Maar de uitgangspunten zijn:

– 50 tot 60 % winratio

– risk-reward van 1:2

– per paar minimal 50 pips per week