De EA van ElectroFX begint te lopen

Inmiddels ruim een maand verder en na wat tweaken begint de EA langzaam maar zeker winstgevend te woren.

Natuurlijk op een demo-account gezet en van de oorspronkelijke 50 k was er na een aantal weken nog slechts 34 k over. Daarin wat settings verandert en allereerst er voor gezorgd dat er een snellere entry komt . Theo had er drie rule-sets van gemaakt en nu staan er dus drie currency pairs op drie rule-sets.

Inmiddels staat de teller na twee weken weer op 38 k….en dat is wel een natuurlijke groei die eenieder wenst.

Generaal Goudvis

Over Generaal Goudvis

Tja, trader vanaf echt wel een tijdje geleden, met een sterk voorkeur voor plaatjes. Dus geef me volatiele Forexparen en ik zie......wat een ander ook zou kunnen zien. Waarom ziet niet iedereen het dan? Omdat minder vaak meer is en in ieder geval beter. Ik woon in een onbeduidende plaats in Overijssel met een thuis door een tweeling en echte moeder. Overdag IT' er en tussendoor en 'savonds op basis van Price Action een Renko Rijder. En zolang je me de vraag openlijk stelt via de website, kost het niets. En krijg je gewoon antwoord.
Dit bericht is geplaatst in ZTM automated trading. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.