Het honderd euro wasstraat experiment

Traden is niet moeilijk…Wij traders maken het moeilijk!

Anders gezegd: Je hebt 50% kans op goed of slecht bij het openen van een trade. En als je de verkeerde keuze maakt moet je ermee kappen en als je goed zit…lekker blijven zitten.

Een kind kan de was doen. Als je dat principe dan ook nog eens toepast op heel veel valutaparen, dan  heb je je risicomanagement ook opgelost. Statistisch gezien kun je namelijk niet alijd slecht of altijd goed kiezen. En bij veel valutaparen kom je dan weer uit op de eerder genoemde 50%.

Ik heb dan ook een experiment bedacht waarbij ik 100 euro op een live-account heb gezet met 28 verschillende geopende valutaparen en bovenal: Naakte Grafieken van H4 candles.

De trademanager zorgt voor de romslomp (entry en stoploss) erom heen. En slechts op een aantal momenten per dag wordt er gewikt en gewogen over het plaatsen van een vroegtijdige entry. Dus je kijkt, bepaalt de algemene trend en een logische entry…..Niet te lang over nadenken, want je zult 28 valutaparen af moeten, en 10 minuten per keer om dit te doen is echt wel maximaal.

 

Zoals gezegd een kind kan de was doen…De setup staat sinds dit weekeinde en de storting van de 100 euro heeft plaatsgevonden.

 

Wie gaat er mee in dit experiment??

 

Generaal Goudvis

Over Generaal Goudvis

Tja, trader vanaf echt wel een tijdje geleden, met een sterk voorkeur voor plaatjes. Dus geef me volatiele Forexparen en ik zie......wat een ander ook zou kunnen zien. Waarom ziet niet iedereen het dan? Omdat minder vaak meer is en in ieder geval beter. Ik woon in een onbeduidende plaats in Overijssel met een thuis door een tweeling en echte moeder. Overdag IT' er en tussendoor en 'savonds op basis van Price Action een Renko Rijder. En zolang je me de vraag openlijk stelt via de website, kost het niets. En krijg je gewoon antwoord.
Dit bericht is geplaatst in 100 euro wasstraat. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.