Experiment beeindigd

Wat jammer…het 100 euro wasstraat experiment is alweer beeindigd.

Na een superieure start stond ik na ruim een week op 175 euro (ongerealiseerde)  winst….Daarna een lange teruggang, naar ruim 110 euro. Dus een grote sprong voorwaarts en een grote drawdown. Absoluut niet wat ik ervan verwachtte bij een experiment met 28 valuta paren. Daarin verwacht je geleidelijkhied. Zowel in opbouw en de dipjes.

Toch geloof ik  in de basis-principes. Maar wellicht is de entry te rigorous geweest. Dus terug naar de tekentafel. En laten we eerlijk zijn. met iets meer dan 110 euro is het uitgangspunt nog steeds haalbaar. dus vandaar de snelle beeindiging.

 

Kortom wordt vervolgd. Iemand goede ideeen??

 

 

Generaal Goudvis

About Generaal Goudvis

Tja, trader vanaf echt wel een tijdje geleden, met een sterk voorkeur voor plaatjes. Dus geef me volatiele Forexparen en ik zie......wat een ander ook zou kunnen zien. Waarom ziet niet iedereen het dan? Omdat minder vaak meer is en in ieder geval beter. Ik woon in een onbeduidende plaats in Overijssel met een thuis door een tweeling en echte moeder. Overdag IT' er en tussendoor en 'savonds op basis van Price Action een Renko Rijder. En zolang je me de vraag openlijk stelt via de website, kost het niets. En krijg je gewoon antwoord.
This entry was posted in 100 euro wasstraat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.