EU 08-10 @ trade 1 en 2

trade 1

EU @ 0810 trade 1

Op de H3 is het een three-poin-turn. Daarbij zit de M3 in een driehoek en deze moet eerst gebroken worden.

Dit gebeurt door een tijdelijke range (net na de londen open) en deze wordt aan de bovenzijde gebroken. De uitbraak met een twee peak stoploss eronder levert een trade op tot aan de volgende grijze box.

Het is een winstgevende trade. Daarnaast zie je de M33 rechttoe-rechtaan doorgaan. Het was voor mij een set-and-forget. Anders had ik deze getrailed. Je ziet bovenin de knik ontstaan…dat had je deze keer dus extra gepakt. Na de Londen open is de reactie best eenduidig. Dus daar kun je dit doen.

trade 2

EU @ 0810 trade 2

Op de H3 zei je vandaag een duidelijke opwaartse trend. Dan wordt er teruggekeerd op een zone. Waar een reaktie in de richting van de trend op volgt.

Op de M3 zie je dat de bruine lijn een skewed bottom maakt en dan een confirmed turn op de langzame zwarte lijn geeft. Als die duidelijk wordt dan ga je naar de M33 en zie je een tijdelijke zijwaartse range. Deze wordt wederom aan de bovenzijde gebroken. De eerste weerstandszone (de linker gelegen top) is daarbij de exit.

Een winnende trade is het resultaat. Ook deze kon door babyzitten verbeterd worden. Maar die tijd zat er niet in vandaag.

originele trades:

https://charts.mql5.com/9/29/eurusd-international-capital-markets-3.png

https://charts.mql5.com/9/34/eurusd-international-capital-markets-2.png