Delen = vermenigvuldigen

Als rechtgeaarde Hollandse goudvis geloof ik dat je alles wat je hebt gekregen ook moet delen. Dus ik wil met deze website informatie delen. Zodat iedereen zijn eigen reis kan starten naar het ultieme walhalla van de forex-trades. Je een funded trader kunt zijn met een minimale investering en maximale zelfverzekerdheid.

Zelf heb ik dit door jarenlange ervaring verkregen. Natuurlijk met vallen en opstaan. Maar ik wil dit gewoon “delen” omdat jullie mij uiteindelijk ook beter maken.

Dus ik geef geen trade-advies maar ik vertel je mijn reis en huidige aanpak. Dat doe ik elke dag op dezelfde wijze en daarmee behaal ik mijn resultaten. Hierdoor wordt jij ook beter en hoop ik dat je dit deelt met de wereld. Altijd weer perfecte cirkels zoals een goudvis altijd weer rondjes zwemt in de vissenkom.

Door Generaal Goudvis

Tja, trader vanaf echt wel een tijdje geleden, met een sterk voorkeur voor plaatjes. Dus geef me volatiele Forexparen en ik zie......wat een ander ook zou kunnen zien. Waarom ziet niet iedereen het dan? Omdat minder vaak meer is en in ieder geval beter. Ik woon in een onbeduidende plaats in Overijssel met een thuis door een tweeling en echte moeder. Overdag IT' er en tussendoor en 'savonds op basis van Price Action een Renko Rijder. En zolang je me de vraag openlijk stelt via de website, kost het niets. En krijg je gewoon antwoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.