Price Action

Laat duidelijk zijn dat het bevattingsvermogen van een Goudvis redelijk beperkt is. Om die reden moet datgene waar het om gaat dan ook recht-toe-recht-aan zijn. Price Action is daarbij dan ook mijn werkwijze. Immers als alles verwerkt is in de prijs, dan hoef je toch ook je scherm niet complexer te maken dan nodig is.

Op mijn scherm dan ook veel ” Focus en Eenvoud”. Geen onnodige indicatoren. Sterker nog: Is prijs op zichzelf niet de ultieme indicator? Om het visueel sterker weer te geven gebruik ik median Renko. Niets bijzonders maar een groot voordeel van het betaalde abonnement van ElectroFX. Je zult zien een rustige schermweergave die duidelijke signalen geeft.
Om de diepgang en de marktstructuur weer te geven gebruik ik meerdere schermen per valuta. Daarbij is tijd natuurlijk geen factor maar wel een verhouding in de zoomfactor.

Support en Resistance tekenen is een precies klusje maar dan is het speelveld bepaalt. Ook hiervoor geldt bij mij dat dit gebeurt vanuit de Trademanager die in het betaalde abonnement van ElectroFX zit. Zelf is het prima te doen. Dus laat je daardoor niet ontmoedigen.

Ik zal een aantal van de setups hier weergeven en een basiscursus. In  het Nederlands met (onvermijdelijk) veel engels jargon en natuurlijk nuchter zonder poespas (daar hebben goudvissen een hekel aan).

forex-market-layers-trades

 

 

Om je op de goede weg te zetten….neem een free membership op ElectroFX. Het kost niets en geeft je een diepgaand inzicht in de wereld van Price Action. Wel engelstalig, maar lichtjaren vooruit op de meeste traders. Stel een vraag via het forum en Theo Patsios reageert binnen uren. Super uitgebreid. De beste investering die ik gedaan heb is een upgrade naar VIP-membership. Veel extra video’s, veel extra tools en prima ondersteuning. Aan de rechterzijde kun je direct doorklikken naar ElectroFX.

ElectroFX-Logo-728x90

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.