ElectroFX – Theo Patsios

Mijn zoektocht kent een lange geschiedenis. Maar voor mij is de grote ommekeer gekomen doordat ik op de site van Theo Patsios terecht ben gekomen. Een free-membership kostte niets en dus heb ik me ingeschreven. Voor mij als trader een van mijn beste beslissingen.

Inmiddels een VIP-upgrade genomen die me een zeer bescheiden bedrag per maand kost. Het levert me echter heel veel op. Inzicht, rust en bovenalles “pips”..

Op ElectroFX wordt alles op waarde ingeschat door Theo en alle onnodige franje eraf gehaald. Daarbij lukt het hem om terug te gaan naar de kern en zeer diepgaand te kunnen aanleren. Je kunt al je vragen stellen en je hebt veelal binnen uren een goed antwoord. geen moeite is hem teveel. Hij is 100% Price Action en je zult bij hem geen woord besteed zien aan indicators of fundamentele analyse.

ElectroFX-free-eBooks-250x90

Hij kent meerdere vormen van lidmaatschap, waarbij ook een virtuele server, ‘live-room’, cursussen, forum, blogs  en heel veel video’s en documentatie hoort. Alles op je eigen tempo en ondersteund door Theo daar waar nodig.

In de wereld van de haaien is voor Theo Patsios geen plaats. Hij vraagt weinig en geeft veel. En er zijn genoeg anderen die zonder kennis veel voor weinig verkopen.

Screenshot 2014-02-02 16.41.01

 

1 reactie

 1. haai goudvis 😉

  ik wil je even bedanken voor het delen van Theo’s website!
  nadat ik via jouw site op zijn site ben gekomen heb ik een hoop dingen geleerd van het hele price action verhaal. die gratis course is echt heel goed!
  ik ben zelfs van plan om zijn VIP Course te gaan doen (aankomend weekend 50% korting).

  goed weekend alvast!
  gr. sjoerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.